В Києві відбувся Позачерговий з’їзд СИЛИ ЛЮДЕЙ

12 вересня в Гранд-Холі готелю “Крещатик” відбулася подія, з якої можна починати офіційний відлік кампанії політичної партії СИЛА ЛЮДЕЙ на цьогорічних місцевих виборах – Позачерговий з’їзд.

Майже 120 делегатів з 18 областей України представляли на заході свої організації та осередки, ще біля 50 учасників були гостями з’їзду. Головним завданням з’їзду було формальне голосування щодо участі партії у місцевих виборах-2105, як того вимагає щойно ухвалений “Закон про місцеві вибори”. Рішення було ухвалено одноголосно, а по тому делегати та гості перейшли до промов – палких, затятих, в яких звучало лише одне: “Ми йдемо перемагати!”

Як сказав Голова Політради СИЛИ ЛЮДЕЙ Олександр Солонтай, “реальні зміни почнуться саме з кардинального оновлення складу місцевої влади, адже єдиний вихід для проведення реформ в поточній українській ситуації – це шлях знизу догори”. Лейтмотивом цього зїзду був заклик партійного активу СИЛИ ЛЮДЕЙ до усіх небайдужих, усіх громадських активістів, які прагнуть покращити життя своїх громад – “Ставайте владою на місцях! Балотуйтеся на посади мерів та сільских голів, міських та селищних депутатів! Ніхто, крім вас самих, не змінить систему!

Сьогодні ми маємо біля 70 сформованих команд від СИЛИ ЛЮДЕЙ, які боротимуться за перемогу на майбутніх місцевих виборах, і їх кількість постійно зростає. Дуже чітко стратегію СИЛИ ЛЮДЕЙ окреслив заступник Голови Політради Вадим Трюхан:  – “Політична партія СИЛА ЛЮДЕЙ – це партія лідерів нового типу. Ми йдемо на вибори перемагати! Наше завдання – зміцнити місцеві громади, вичистити корупцію і поставити під контроль людей місцеві бюджети, усунути олігархів від влади.